Tarda Xic

El Centre de Recursos Pedagògics organitza durant el curs una activitat d’intercanvi d’experiències entre escoles anomenada tardes XIC. L’equip d’Educació Infantil de l’Escola va presentar el dia 5 de maig el projecte SIMBOLOGIA , una proposta que es porta a terme en els tres cursos d’Educació Infantil.

image_print

El Centre de Recursos Pedagògics del Baix Llobregat organitza durant el curs una activitat d’intercanvi d’experiències entre escoles anomenada tardes XIC. L’equip d’Educació Infantil de l’Escola va presentar el dia 5 de maig el projecte SIMBOLOGIA , una proposta que es porta a terme en els tres cursos d’Educació Infantil. El desenvolupament del projecte abasta diferents llenguatges: oral, gràfic o matemàtic al mateix temps que promou el pensament computacional i el treball emocional i d’hàbits.
Van assistir a la trobada 34 escoles i l’experiència va ser un èxit.
En breu l’experiència es podrà trobar a: https://sites.google.com/a/xtec.cat/xic/