L’Escola participa en l’Edurecerca 2016

Després de resultar premiats en el VI Fòrum de l’excel.lència: Treballs de Recerca de Batxillerat Ajuntament d’Esplugues de Llobregat , en Jordi i l’Héctor han participat en l’Edurecerca 2016. Els desitgem molta sort!

image_print

Captura de pantalla 2016-06-01 a les 12.59.17

Després de resultar premiats en el VI Fòrum de l’excel.lència: Treballs de Recerca de Batxillerat Ajuntament d’Esplugues de Llobregat , han participat en l’Edurecerca 2016. Podeu trobar més informació en l’enllaç: https://sites.google.com/a/xtec.cat/edurecerca/home

Els desitgem molta sort!

Captura de pantalla 2016-04-25 a les 20.26.24 Jordi Sacristán, pel seu treball: Creus que no pots ser enganyat per art de màgia?. Les il·lusions del cervell, en la modalitat de Ciències Socials, Arts i Humanitats:
Aquest treball de recerca vol esbrinar què diu la neurociència de la màgia. Com des de la neurociència es pot explicar per què som tan vulnerables a un truc de màgia, per què som “per art de màgia” tan vulnerables als enganys del mag? Què succeeix en el nostre cervell quan ens enfrontem a la il·lusió provocada per un truc de màgia? Quins mecanismes es posen en marxa? És només l’habilitat del mag o és també una predisposició natural de l’espectador?

Captura de pantalla 2016-04-25 a les 20.20.47Héctor García, pel seu treball: Estudi comparatiu del postoperatori de la intervenció de substitució valvular aòrtica en pacients amb diferent fracció d’ejecció, en la modalitat del Científic i Tecnològic.
L’objectiu principal d’aquest treball consisteix a fer un estudi comparatiu del postoperatori després de la intervenció de substitució valvular aòrtica entre els pacients que tenen una fracció d’ejecció cardíaca alta (≥ a 50%) i els que tenen una fracció d’ejecció baixa (< a 50%), per descobrir si la fracció d’ejecció preoperatòria influeix en l’evolució del malalt i treballar diferents aspectes en aquest camp de la medicina a fi d’obtenir resultats per contrastar amb les hipotesis plantejades.
L’acte de lliurament dels premis del 6è. Fòrum de l’excel·lència: Treballs de Recerca de Batxillerat i VI Premi Ciutat d’Esplugues de Llobregat va tenir llocel dilluns 25 d’abril en la Sala d’Actes del Consell Català de l’Esport.

Entrevista a GTV