Final de curs a la ràdio

Coincidint amb el 50è aniversari de la nostra Escola, vam inaugurar Ràdio Garbí.
Aquest curs la ràdio ha estat un dels projectes que han treballat els nens i nenes de 3r de Primària i ja s’han convertit en uns autèntics experts.

A final de curs, totes les classes de cicle mitjà i cicle superior van preparar el balanç de curs per fer un bon programa de cloenda i...no volem dir res més...escolteu, escolteu i segur que gaudireu d’aquest magnífic treball.

Volem agrair la col·laboració de la Sra. Rosa Gordillo, mare d'alumnes de l'Escola, i del Sr. Didac Atzet, mestre, grans professionals del món radiofònic que ens han ajudat a tirar endavant aquest projecte.

Ràdio Garbí, juntament amb Garbí Televisió, ofereix als nostres alumnes una bona formació en els mitjans audiovisuals alhora que permet treballar la llengua i l’expressió de manera competencial i engrescadora.

Us deixem el programa de cada classe! Gaudiu-ne!

Classes de Tercer

Classe Tarongers

Classe Llimoner

Classe Del Xiprer

Classe Mar i Cel

Classe Les Hores

Classe Mireia

Classe Nausica

Classe Nautilus