1

Diari de Casal Setmana 3

Setmana 3, de l’11 al  15 de juliol:

Grup Infantil (EI2, EI3, EI4, EI5)

Ja hem arribat a la tercera setmana del casal i segueix igual d’intensa que la primera. Ha vingut el circ a l’escola i hem fet moltes activitats! Hi havia pallassos, malabaristes i munt de sorpreses. El món del circ és molt divertit i hem aconseguit fer riure al nostre estimat forat negre! . Com ens va dir la parella d’extraterrestres, hem construit un telèfon amb gots de plàstic per poder-nos comunicar. També  hem intentat trobar la clau amagada a la sorra de la platja de Mataró per poder engegar la nau i així puguin tornar al seu país. Ens ha estat del tot impossible trobar-la. Just quan anàvem cap a l’escola,  van arribar a la platja però……massa tard , estàvem marxant!!

Un cop a l’escola ens ho van explicar i ens van ensenyar la clau que havien trobat. Però…. NO,  la nau no engega i és que no té benzina. Ens han dit que la podrem aconseguir al llarg de la setmana vinent si ballem, cantem, escoltem molta música i fem exercici, ja que és la seva benzina.

Per tant, la setmana vinent anirem al Bosc Vertical a fer exercici, ballarem i cantarem. De ben segur que ho aconseguirem i així els nostres amics podran marxar cap a casa seva. Tots els volem ajudar. A més a més amb el Sr Ramón, el nostre cuiner, farem un gran pastís i els hi donarem un trosset per el seu llarg viatge.

Esperem que el temps ens segueixi acompanyant i poguem gaudir de la piscina exterior .

Descarrega’t aquí totes les fotografies

Grup 1r i 2n d’EP

En aquesta tercera semana de Casal, el grup de 1r i 2n d’Educació Primària ha dut a terme moltes activitats tant d’aigua com d’esports i també ha realitzat diversos tallers com per exemple un taller de bitlles i també han realitzat un taller de cuina on han elaborat un pastís de brioix que ens hem menjat a l’hora de berenar, era moníssim!

El dimarts ens van visitar un circ amb el qual vam gaudir de les actuacions dels seus pallassos i després, vam poder jugar amb ells. Dijous, vare manar d’excursió al la platja de Mataró on vam estar jugant tot el dia amb les ones. Ha estat una semana plena d’activitats.

La propera semana ens esperen moltes més activitats. Farem nous tallers, el dimarts anirem al bosc vertical i dijous ens quedarem a dormir a l’Escola, durant el matí realitzarem una gincama al Parc de3 Can Vidalent  i la tarda farem jocs tradicionals al camp d’esports, posteriorment ens dutxarem, soparem i després veurem una película, aleshores, ja será hora d’anar a descansar. Ens ho passarem d’allò més bé!

Descarrega’t aquí totes les fotografies

3r, 4t, 5è i 6è d’EP i ESO

Aquesta ha estat una semana molt intensa en la qual els alumnes han realitzat moltes activitats. Pel que fa als tallers, els alumnes de 5è i 6è d’EP i ESO han realitzat uns robots a partir de globos . Per altre banda, tots els alumnes han realitzat també un taller de cuina on han elaborat un pastís de brioix que ens hem menjat a l’hora de berenar.

Pel que fa a les sortides, dimarts, com és habitual, va anar a la platja de Gavà on vam gaudir d’un magnífic dia assoleiat i vam jugar a futbol, banyar-nos al mar, jugar amb les ones… Per altre banda, dijous, vam tornar d’excursió a la platja, aquest cop però, va manar a la Base Nàutica de Pineda de Mar on ens tenien preparades un munt d’activitats com catamarà, i la bannana.  A més a més, també vam poder estar jugant amb unes taules de bodyboard a les ones. Ens ho vam pasar d’allò més bé.

De cara a la propera setmana,  ens esperen un munt d’activitats noves i de nous tallers. Dimarts marxem d’excursió al Parc Natural del Montnegre i el Corredor on realitzarem una caminada i també hi farem nit, el dimecres a mig matí, tornarem a l’Escola. Dijous, marxarem de nou a la platja de Gavà per disfrutar del mar i de les activitats a la sorra. Serà una semana molt intensa on tots disfrutarem molt!

Descarrega’t aquí totes les fotografies

Futbol

Aquesta tercera semana, ha estat dedicada al regat, per tant i com és habitual, hem centrat tots els exercisis en aprendre noves tècniques i nous regats. A les tardes, també hem realitzat un torneig per equips , aquesta semana però ha estat anomenat Copa Amèrica ja que aquest estiu també ha tingut lloc als EEUU.  A més a més, divendres, hem dut a terme un concurs en el qual cada alumne havia d’escollir i realizar un regat davant del jurat, els entrenadors de futbol, el Yari, en Lluís i l’Àlex, i posteriorment, aquest ha decidit un guanyador per la categoria de 1r i 2n d’EP i dos guanyadors per la categoría de 3r, 4t i 5è d’EP.

Pel que fa a les sortides, el dimarts els alumnes de 1r i 2n d’EP van realizar un taller de circ i els més grans van anar a la platja de Gavà. El dijous, els alumnes més petits van anar d’excursió a la platja de Mataró, i els més grans vare manar a la Base Nàutica de Pineda de Mar per tal de realizar activitats aquàtiques com catamarà, bannana i bodyboard. Va  ser una jornada d’allò més divertida.

Durant la propera semana, ens centrarem en un nou concepte tècnic per tal de treballar-lo i a les tardes realitzarem una nova edició de l’Eurocopa. Pel que fa a les sortides, els alumnes més petits dimarts aniran al Bosc Vertical i dijous realitzaran una gincama al Parc de Can Vidalet i faran nit a l’Escola. Els més grans, dimarts aniran d’excursió al Parc del Montnegre i el Corredor i faran nit amb tendes i campanya i dijous, anirem a la platja de Gavà. Dimecres, anirem al complex esportiu de Can Caralleu per tal de dur a terme partits contra els seus equips.

Descarrega’t aquí totes les fotografies

Mira la roda de premsa

Bàsquet

Durant aquesta segona i última setmana del Campus Esportiu de Bàsquet hem realitzat de nou entrenaments matí i tarda i també hem fet diferents concursos de tir. Ens ho hem passat d’allò més bé!

Pel que fa a les sortides, el dimarts els alumnes de 1r i 2n d’EP van realizar un taller de circ i els més grans van anar a la platja de Gavà. El dijous, els alumnes més petits van anar d’excursió a la platja de Mataró, i els més grans vare manar a la Base Nàutica de Pineda de Mar per tal de realizar activitats aquàtiques com catamarà, bannana i bodyboard. Va  ser una jornada d’allò més divertida.

Descarrega’t aquí totes les fotografies

Dansa

Durant aquesta segona setmana del Campus Esportiu de Dansa, hem seguit preparant la actuació que divendres duran a terme davant de tots els alumnes de Casal i dels diferents Campus Esportius i també davant de tots els pares i mares de les ballerines. A més a més d’assejar  per tal que les coreografíes surtin d’allò més bé, també hem realitzat diferents tallers que han consistit en elaborar la vestimenta i també la decoració de l’escenari. Ha estat una setmana molt intensa en la qual tots els alumnes i els seus professors i profesores, l’Olga, la Meri i el Nil, han disfrutat molt preparant aquest gran espectacle que ha estat tot un èxit!

Descarrega’t aquí totes les fotografies

Mira l’actuació