L’Escola en les VI Jornades de Reflexió Educativa a la Seu d’Urgell i Andorra

En les VI Jornades de Reflexió Educativa a la Seu d’Urgell i Andorra, el professors Sr. Àlex López-Duran, Sr.Sergi Sans i Sr. Sergi Fioravanti faran, aquest dissabte, el taller “Con introduir la bioètica a l’aula i en el dia a dia d’una escola?” on presentaran el projecte en bioètica que vam engegar a l’Escola el curs passat des de 5è d’EP a 2n de Btx

image_print
En les VI Jornades de Reflexió Educativa a la Seu d’Urgell i Andorra, el professors Sr. Àlex López-Duran, Sr.Sergi Sans i Sr. Sergi Fioravanti faran, aquest dissabte, el taller “Con introduir la bioètica a l’aula i en el dia a dia d’una escola?” on presentaran el projecte en bioètica que vam engegar a l’Escola el curs passat des de 5è d’EP a 2n de Btx.
El projecte va introduir aquesta disciplina en la programació anual de les matèries i projectes de Ciències i va permetre fomentar, entre d’altres, la sensibilitat ètica i la reflexió al voltant de conflictes i problemes ètics, poc tractats a les aules fins ara.
Aquest taller exposarà les següents hipòtesis treballades:
Què separa la vida de la mort?
Què passaria si poguéssim triar el sexe dels nadons?
Qui decideix si un adolescent pot participar en un assaig clínic?
Què és l’estació subrogada a Catalunya?
Aquestes i d’altres preguntes es van poder tractar a les classes el curs passat gràcies a la implementació del projecte en bioètica a l’Escola.
Podeu trobar més informació de les jornades en aquest enllaç:
http://www.cdl.cat/cursos-i-activitats?of=328