Els alumnes de Batxillerat participen al “Barcelona pensa”

Els alumnes de 1r de Batxillerat des de la matèria de Filosofia participen en la Mostra de fotofilosofia que s’ organitza cada any pel Dia Mundial de la Filosofia, enguany el proper 17 de novembre.

image_print

Els alumnes de 1r de Batxillerat des de la matèria de Filosofia participen en la Mostra de fotofilosofia que s’ organitza cada any pel Dia Mundial de la Filosofia, enguany el proper 17 de novembre.

L’objectiu és enriquir el pensament filosòfic a secundària tot aprofitant la creativitat dels alumnes expressada en una fotografia que va acompanyada d’ un títol en forma de pregunta vinculada a la filosofia.

El lliurament de diplomes als alumnes seccionats serà el proper dimecres 16 de novembre a les 17h, dins del II Festival de Filosofia (Barcelona Pensa) a l’ Aula Magna de la Facultat de Filosofia de la UB.

Des del Departament de Ciències Socials s’ anima a tota la comunitat educativa a poder gaudir d’algunes de les activitats que es realitzaran al llarg de la propera setmana. Podeu consultar el programa de les activitats en el següent enllaç: https://www.barcelonapensa.cat/Programa