IV Concurs Sant Jordi de Construccions i Històries de Lego

Avui ha tingut lloc al menjador de l’Escola el IV Concurs Sant Jordi de construccions i històries de Lego. Ha comptat amb la participació de 195 nens i nenes de Primària. Durant el concurs havien d’explicar la història relacionada amb la seva construcció.

image_print

Ahir va tenir lloc al menjador de l’Escola el IV Concurs Sant Jordi de Construccions i Històries de Lego. Va comptar amb la participació de 195 nens i nenes de Primària. Durant el concurs havien d’explicar una història relacionada amb la seva construcció.

L’organització del concurs va estar a càrrec del jurat format  pels alumnes de 1r d’ESO:
Diego, Marina, Maria, Gerard i Marc de la classe Sant Jordi
Lucia, Adriana, Madina, Clàudia, Albert, Adrià, Guillem, Pere,Jaume i Max de la classe Finestrelles

I dels càmeres de 3r d’ESO:
Arola i Eloi de la classe Atlàntida

Mostra d’històries de Lego

Cicle inicial

Cicle Mitjà

Cicle Superior