Tecnificació de porters

El passat mes de febrer vam iniciar un nou projecte a Garbí Obert que ens permet millorar la qualitat dels nostres entrenaments de Futbol Sala.

image_print

Des de fa unes setmanes vam iniciar a Garbí Obert un nou projecte relacionat amb l’activitat que oferim de futbol sala per tal de millorar la qualitat dels entrenaments. Aquest projecte consisteix a realitzar una hora a la setmana d’entrenament específic de porters, des de 1r fins a 6è d’Educació Primària, a càrrec del Sr. Pol Cuairàn, entrenador de Garbí Obert i porter de futbol sala amb una experiència de més de 15 anys i actualment militant a segona divisió B del futbol sala espanyol.

Els entrenaments que prepara en Pol estan destinats a la millora de la coordinació de moviments i     reflexes, ja que són aspectes fonamentals per tal de formar un bon porter. A més a més, també treballen la col·locació a la porteria segons on s’estigui desenvolupant el joc i les diferents formes que s’han d’adoptar, com ara la creu, per tal de realitzar les aturades; és a dir, es treballen aspectes tècnics i tàctics per tal de millorar els nostres porters i en conseqüència els seus respectius equips.

El dilluns és el torn dels alumnes del cicle superior d’Educació Primària amb la participació dels porters del pre-aleví Àlex Morland, Axel Dote i David Gibert i els de l’aleví Hugo López i Àlex Culubret.

El dimarts és el torn dels més petits, els alumnes dels cicles inicial i mitjà d’Educació Primària amb la participació dels porters de l’Escola, en Francesc Pons i l’Aleix Guasch, els dels dos pre benjamins, en Ricard Benages i en Gabriel Delgado i per últim els porters del benjamí, en Pau Clavero, David Artigas, David Montosa i Ricard Pons.

Des de Garbí Obert estem convençuts que amb aquests entrenaments millorem la qualitat de l’activitat i també el nivell dels nostres equips.

Descarrega’t les imatges aquí