Taller “La vigilancia de los acantos”.

Dijous 23 vam fer al Taller d’arts de l’Escola una experiència creativa en companyia de l’escriptor i antic professor de l’escola, el sr. Javier Pérez Escohotado i de l’artista i també professor de l’escola, el sr. Miquel Pescador. El punt de partida va ser el llibre del qual tots dos en són autors: “La vigilancia de los acantos”.

image_print

Dijous 23 vam fer al Taller d’arts de l’escola Garbí Pere Vergés d’Esplugues una experiència creativa en companyia de l’escriptor i antic professor de l’escola, el sr. Javier Pérez Escohotado i de l’artista i també professor de l’escola, el sr. Miquel Pescador. El punt de partida va ser el llibre del qual tots dos en són autors: La vigilancia de los acantos.

Els participants vam ser els alumnes del Batxillerat artístic de 1r i 2n i els alumnes de Literatura de Batxillerat.

El taller va consistir en convertir-nos en autors, tant literaris com visuals, i experimentar els processos creatius i les col·laboracions que sorgeixen entre nosaltres.

A partir d’un nom, crearem un text biogràfic. I a partir del mateix nom i del text, crearem un retrat. Quines relacions s’establiran entre totes dues realitats?

Ho veurem en unes setmanes!