La promoció Meeuweg15 a Amsterdam

La promoció Meeuweg15 ja és a Amsterdam, acompanyats per la Sra. Pilar Menéndez, la Sra. Mireia Arquimbau, el Sr. Álvaro de Pedro i el Sr. Miquel Pescador. Ha sortit aquest matí de l’aeroport del Prat i gaudirà fins el proper dilluns del viatge.

image_print

 

La promoció Meeuweg15 ja és a Amsterdam, acompanyats per la Sra. Pilar Menéndez, la Sra. Mireia Arquimbau, el Sr. Álvaro de Pedro i el Sr. Miquel Pescador. Ha sortit aquest matí de l’aeroport del Prat i gaudirà fins el proper dilluns del viatge.

Gaudeixen de les vistes dels canals i cases flotants i els propers dies visitaran  eantre d’altres indrets de la ciutat: De Wagg, Rembrandplein, Beginhof, els museus Van Gogh i Rijkmuseum, el Voldenpark, l’Albert Cuypp Market i el mercat de les flors.

Faran una excursió tot el dia per visitar el pobles típics: Volendam, Marken i Zaanse Schans

Arribaran el proper dia 3 d’abril a les 21h a la Terminal 2B de l’aeroport del Prat.

Els desitgem una molt bona estada!