L’activitat de desencotxament

Avui, dia 17 de maig de 2017, els alumnes de 2n de Batxillerat hem conclòs l’activitat de desencotxament. La vam començar a finals de 4t d’ESO amb molta il·lusió i, de mica en mica, l’hem anat convertint en un agradable hàbit.

image_print

Avui, dia 17 de maig de 2017, els alumnes de 2n de Batxillerat hem conclòs l’activitat de desencotxament. La vam començar a finals de 4t d’ESO amb molta il·lusió i, de mica en mica, l’hem anat convertint en un agradable hàbit.

Aquesta experiència forma part del projecte pedagògic de l’Escola i realment creiem que és necessari per a un bon aprenentatge, no tant de continguts sinó més aviat per a ser persones. Com és habitual en aquesta escola, s’estableix una connexió entre els grans i els petits de la casa. Malgrat que en aquest cas només són uns instants els que compartim, són suficients per desitjar un bon dia i escoltar el que els nens han fet el cap de setmana, els projectes que duen a terme a classe o perquè ens mostrin la joguina que porten aquest dia, per exemple. A més a més, és interessant poder reflexionar sobre el pas del temps a l’escola, ja que ajudar els nens petits ens fa recordar que nosaltres també ho hem estat.