Esport i funció sinàptica neuronal

L’equip de GTV ha fet un petit reportatge sobre el projecte “Esport i funció sinàptica neuronal” , impulsat per l’Hospital S.Joan de Déu de Barcelona, en el qual participen els alumnes de 1r de Primària de l’Escola.

image_print

L’equip de GTV ha fet un petit reportatge sobre el projecte “Esport i funció sinàptica neuronal” , impulsat per l’ Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, en el qual participen els alumnes de 1r de Primària de l’Escola.

El moviment corporal ha jugat un paper essencial en la nostra evolució i en el nostre desenvolupament com a éssers humans.  L’Escola vol lluitar contra el sedentarisme impulsant el projecte “Mou-te cada dia i aprèn”. Aquest programa té com a objectiu demostrar que l’activitat i l’exercici físic aporten grans beneficis tant a nivell de salut mental com física i milloren les capacitats essencials per a l’aprenentatge, com són l’atenció, la memòria i el càlcul