Noticiari GTV d’Astronomia

Des de l’àrea d’astronomia volem recomanar a les famílies de les nostres escoles, ara que ve el bon temps i que comenceu a buscar llocs per anar de vacances, que penseu en destinacions relacionades amb l’observació de l’espai.

image_print

Des de l’àrea d’astronomia volem recomanar a les famílies de les nostres escoles, ara que ve el bon temps i que comenceu a buscar llocs per anar de vacances, que penseu en destinacions relacionades amb l’observació de l’espai. L’astroturisme està de moda i a casa nostra tenim en una oferta gran i variada.

Com a mínim, segur que l’observació del cel, una nit molt fosca, farà emocionar-vos i també reflexionar tal com deia el gran divulgador Carl Sagan : “Sabem que vivim en un insignificant planeta, d’una trista estrella perduda, en una galàxia posada en una cantonada perduda d’un univers, en el que hi ha moltes més galàxies que persones” o “ A vegades penso que hi ha vida en altres planetes, i a vegades penso que no. En qualsevol dels dos casos, la conclusió és sorprenent”

Llegir mes: http://www.nuwatourism.com/ca/post/benvinguts-a-lastroturisme