Finals de Natació de Competició

El passat diumenge 4 de juny van tenir lloc, a Igualada, les finals de natació del Consell de l’Esport Escolar en les quals participaven tres alumnes de l’Escola.

image_print

El passat diumenge 4 de juny, a Igualada, van tenir lloc les finals de Natació del CEEB en les quals l’Àlex Jorge i l’Adrià Massanes, alumnes de 4t d’Educació Primària i l’Eloi Torres, alumne de 6è d’Educació Primària, estaven classificats gràcies a la bona feina que han fet durant tot l’any en les diferens competicions.

Es respirava un ambient de tensió, però alhora de satisfacció, ja que tots els nedadors  sabien que eren allà gràcies al seu esforç i a la seva dedicació i constància. Un cop van haver escalfat, van començar la competició.

Després de més de dues hores, es va donar per finalitzada la competició. Tots ho havien fet d’allò més bé. Finalment l’Àlex Jorge es va proclamar sots-campió de Catalunya en la categoria de 25 metres lliures amb una marca de 16 segons i 24 dècimes. Enhorabona campió!

Un cop finalitzada la competició, en Ferran, el seu entrenador, ens va comentar que estava molt satisfet amb l’Àlex per haver aconseguit aquella segona posició i també amb l’Adrià i l’Eloi ja que havien fet un molt bon paper i s’havien esforçat al màxim.

Per acabar, des de Garbí Obert, volem felicitar  l’Àlex per haver aconseguit aquest resultat i també  l’Adrià i  l’Eloi per haver arribat fins a la final, que no és gens fàcil! També volem aprofitar per felicitar tots els membres de l’equip de natació de competició de Garbí Obert per la gran temporada que han fet i per la feina ben feta setmana rere setmana i, no cal dir-ho, al seu entrenador, el Sr. Ferran Collados, per la seva  tasca com a mestre. Enhorabona campions!

Descarrega’t totes les fotografies aquí