La Maria, finalista de Catalunya de Gimnàstica Artística

El cap de setmana passat, es va dur a terme la final de Catalunya de la Federació Catalana de Gimnàstica Artística . En aquesta competició només hi participen les primeres catorze gimnastes amb millor puntuació de cada nivell. En aquesta ocasió, vaig quedar en setè lloc de Catalunya de la meva categoria.

image_print

Benvolguts visitants de la web de l’Escola Garbí,

Avui us parlaré sobre la Gimnàstica Artística femenina, que és l’esport que jo practico. La gimnàstica artística és un esport principalment individual, tot i que quan competeixes la nota que obtens influeix en el resultat del teu equip.

En aquest esport, es practiquen quatre elements: la barra d’equil·libris, les barres paralel·les, el terra i el poltre. En cada element, la gimnasta ha de desenvolupar diferents acrobàcies. Segons la dificultat de les acrobàcies, la gimnasta pertany a una diferent categoria. (Federat, Via Olímpica, Promogym…).

El cap de setmana passat (3-4 de juny) es va dur a terme la final de Catalunya de la Federació Catalana de Gimnàstica Artística . En aquesta competició només hi participen les primeres catorze gimnastes amb millor puntuació de cada nivell.

Jo vaig participar-hi, i vaig quedar en setè lloc de Catalunya de la meva categoria. Era la primera vegada que arribava fins la final i estic molt satisfeta pel resultat obtingut.Espero continuar millorant en aquest esport.

Maria. Classe Odissea