Diari de Casal Setmana 1

Iniciem el Casal d’Estiu i Campus Esportiu 2017, i amb ell ens retrobem amb el Diari de Casal. La crònica setmanal que explica tot allò que han fet els diferents grups. Comencem!

image_print

Infantil

En aquesta primera setmana de casal hem realitzat un munt d’activitats. A l’escola han aparegut uns científics, en PIP i en POP, amb un nou invent: “La màquina del temps”. Ens han demanat ajuda per tal de ser uns bons pilots i saber utilitzar-la. Així doncs, hem fet diversos jocs de coneixença, hem creat murals per la classe, hem realitzat unes medalles amb fang i finalment hem fet una gimcana on hem aconseguit ser uns bons pilots! I tot això, junt amb els tallers d’aigua i la piscina!
La setmana vinent tornaran a aparèixer els nostres amics científics i entre tots intentarem engegar la màquina del temps!

Descarrega’t les fotografies aquí

Grup 1r i 2n

Ha estat una primera setmana de casal molt intensa! Hem realitzat un taller molt divertit en el qual hem elaborat un memory. També hem gaudit de moltes estones esportives al camp d’esports en les que hem practicat un munt d’esports i d’activitats lúdiques. Cada dia, també, hem anat a la piscina on hem practicat diferents activitats aquàtiques. A més a més, cada tarda hem fet una activitat en anglès amb la professora Caroline.

Pel que fa a les sortides, dimarts vàrem anar a la platja de Gavà on vam poder jugar amb la sorra i les ones i dijous vam fer de “tarzans” al bosc vertical.

La pròxima setmana seguirem amb les activitats esportives i amb l’anglès diari. A més a més realitzarem un nou taller. Dimarts al matí farem el tradicional taller de circ. I finalment, dijous anirem d’excursió tot el dia a la platja de Mataró.

Descarrega’t les fotografies aquí
Grup 3r, 4t, 5è, 6è i ESO

Durant aquesta primera setmana de casal hem fet un munt d’activitats, gimcanes i excursions. També hem anat cada dia a la piscina on hem combinat activitats dirigides i estona lliure. A més a més, aquesta setmana hem practicat el tenis durant l’estona al camp d’esports. També hem fet un taller en el qual hem elaborat un mural per donar la benvinguda al Casal 17.

Dimarts vàrem anar a la platja de Gavà on vam poder gaudir de les ones, practicar diferents esports a la sorra i també gaudir d’un bon gelat. Dijous va ser el torn per a la bicicletada per Collserola. A primera hora van arribar tots els alumnes amb les seves bicicletes i amb moltes ganes de descobrir Collserola. En vàrem dividir en dos grups; 3r i 4t i 5è, 6è i ESO. Els més petits van fer 12 km i els més grans 19 km. Va ser tot un èxit! Finalment, i per acabar la setmana, el divendres hem realitzat un gimcana esportiva en anglès la qual ha acabat amb una gran guerra d’aigua.

La setmana vinent seguirem amb les activitats esportives, aquàtiques i la gimcana en anglès. A més a més, dimarts tornarem a la platja de Gavà i dijous anirem al parc aquàtic de Waterworld a Lloret de Mar. Ens ho passarem d’allò més bé!

Descarrega’t les fotografies aquí

Campus Esportiu de Futbol

En aquesta primera setmana del Campus Esportiu de Futbol hem iniciat els entrenaments. Amb alumnes de 1r a 6è d’Educació Primària ens hem dividit en dos grups per tal de poder adaptar cada entrenament a les característiques dels jugadors. Als entrenaments d’aquesta setmana hem treballat els conceptes més bàsics i generals sobre el futbol sala com són la recepció de la pilota, la passada i la finalització. A les tardes hem realitzat un torneig en el qual hem fet dos equips, Chile i Portugal. Després d’haver jugat tots els partits, la selecció de Portugal ha estat la guanyadora amb 6 punts. En Juni Bejarano n’ha estat el pitxitxi.

La setmana que ve l’enfocarem en un concepte específic del futbol sala com és la finalització. Per tant, tots els exercissis estaran enfocats a aquest aspecte. A través de jocs i competicions treballarem la finalització de manera específica per tal que els jugadors millorin aquest aspecte. A les tardes, realitzarem un nou torneig. Ha estat una gran setmana de futbol on hem gaudit molt d’aquest gran esport que tant ens agrada!

Descarrega’t les fotografies aquí

Mira la Roda de Premsa