Tarda de biblioteca : Els colors de l’Àfrica

El 17 d’ octubre, vàrem gaudir de la primera “Tarda de Biblioteca” del curs. Tots plegats vàrem obrir la porta al món de la imaginació dels contes juntament amb els nens i nenes d’E.Infantil, C.Inicial de Primària i les seves famílies. Tot estava preparat per poder endinsar-nos en la història del conte “Els colors de l’Àfrica”.

image_print

Ahir, dimarts 17 d’ octubre, vàrem gaudir de la primera “Tarda de Biblioteca” del curs. Tots plegats vàrem obrir la porta al món de la imaginació dels contes juntament amb els nens i nenes d’Educació Infantil, Cicle Inicial de Primària i les seves famílies. Tot estava preparat per poder endinsar-nos en la història del conte Els colors de l’Àfrica.

L’Àfrica, una “elefanteta” que estava molt trista, gràcies a l’ajuda dels seus amics i d’un llarg viatge amb un paraigües especial i màgic, va recuperar la seva alegria juntament amb tots els altres animals de la selva. 

Després del conte, els nens i nenes van pintar alguns animals de la selva de molts colors, per tal de decorar la biblioteca de l’escola.

Volem acabar agraint l’assistència a totes les famílies, l’entusiasme dels seus fills i la col·laboració de companys i alumnes en la representació del conte i la decoració de l’escenari i la biblioteca.

Gràcies a tots!