Consell dels Infants

Aquesta setmana ha vingut a visitat-nos la dinamitzadora del Consell dels Infants d’Esplugues de Llobregat. El Consell té com a objectiu que nens i nenes puguin participar en les decisions que pren l’Ajuntament d’Esplugues.

image_print
 
Aquesta setmana ha vingut a visitat-nos la dinamitzadora del Consell dels Infants d’Esplugues de Llobregat. Enguany per primera vegada, la nostra escola té l’oportunitat de participar-hi.
L’objectiu de la sessió ha estat que els alumnes de cinquè descobrissin què és aquest projecte de participació ciutadana, proposat per l’Ajuntament. Per altra banda, hem  escollit els representants de les nostres classes que assistiran a les sessions plenàries juntament amb altres escoles del nostre municipi.
Ha estat una sessió molt enriquidora per als alumnes, que estan molt il·lusionats a formar-ne part.
Més informació en el bloc del Consell dels Infants

http://consellinfantsesplugues.blogspot.com.es/

Article publicat per la classe Mar i Cel

Avui ha vingut a la classe Mar i Cel la Sra. Carol a explicar-nos què és el Consell dels Infants d’Esplugues de Llobregat. Primer de tot ens ha exposat el que fan i ens ha convidat a participar-hi. Ens ha fet molta il·lusió perquè l’objectiu del Consell dels Infants és que nens i nenes com nosaltres puguem participar en les decisions que pren l’Ajuntament d’Esplugues. A continuació, hem fet un joc per descobrir quines són les característiques que ha de tenir un representant del Consell dels Infants, hem arribat a la conclusió que ha de ser una persona molt responsable, amb empatia i molt respectuós amb els punts de vista dels altres. Després hem escollit els dos representants de la nostra classe. Per una banda, tothom que s’hi volia presentar va escriure un text de per què volia ser representant del Consell dels Infants. Més tard, vam fer una votació i van sortir escollits l’Estrella i l’Adrià. 
Creiem que serà una gran oportunitat poder participar en aquesta iniciativa i de ben segur que ens ho passarem molt bé. 
5è, Classe Mar i Cel