Conferència del Dr. Accensi pels nens de 4t de Primària

Ahir a la tarda, els alumnes de 4t de Primària de l’escola van tenir el privilegi d’assistir a la conferència que el Dr. Antoni Accensi els va fer sobre l’espai.

image_print

CONFERÈNCIA SOBRE L’ESPAI

Ahir a la tarda, els alumnes de 4t de Primària de l’escola van tenir el privilegi d’assistir a la conferència que el Dr. Antoni Accensi els va fer sobre l’espai.

El Dr. Antoni Accensi és llicenciat en Ciències Físiques per la UB (Universitat de Barcelona) i doctorat al CERN sobre interacció de partícules elementals. Va treballar a l’ASE (Agència Espacial Europea) on va ser el responsable de projectes espacials europeus i va col·laborar amb països com EUA i Rússia.

Els nens van gaudir moltíssim de les seves explicacions i alhora van tenir una actitud de concentració i escolta admirables.

Al final de la xerrada els nens i nenes van entregar al Dr. Accensi un recull de preguntes sobre l’ espai que havien preparat a les classes. El Dr. Accensi els contestarà algunes d’ aquestes preguntes en la propera xerrada que tindrà lloc durant el mes de gener de 2018.