Clínic de waterpolo amb el Sr. Manolo Delgado

El passat divendres ens va visitar l’ex porter de la Selecció Espanyola de waterpolo, el Sr. Manolo Delgado, actual entrenador del Club Natació Barcelona. El motiu de la seva visita va ser oferir un petit clínic als alumnes de Batxillerat que els divendres al migdia realitzen aquesta activitat.

image_print

El passat divendres ens va visitar l’ex porter de la Selecció Espanyola de waterpolo, el Sr. Manolo Delgado, actual entrenador del Club Natació Barcelona.

El motiu de la seva visita va ser oferir un petit clínic als alumnes de Batxillerat que els divendres al migdia realitzen aquesta activitat.

Tot un privilegi poder gaudir d’aquest entrenament i escoltar els seus consells. Va ser una hora molt intensa on els alumnes van realitzar exercicis seguint les indicacions del Sr. Delgado que els anava corregint per tal de millorar la seva tècnica.

Els nois van quedar plenament satisfets amb l’experiència i el Sr Delgado va voler destacar l’esforç de quedar-se a practicar aquest esport després de finalitzar les classes.

Moltes gràcies, Sr. Delgado, per compartir amb els alumnes la seva experiència.