Ràdio Garbi

A 3r de Primària es desenvolupa una unitat temporal per conèixer aquest mitjà de comunicació que servirà de recurs per treballar la competència comunicativa.

image_print

Ben aviat començaran les emissions d’aquest curs a Ràdio Garbí. A 3r de Primària es desenvolupa una unitat temporal per conèixer aquest mitjà de comunicació que servirà de recurs per treballar la competència comunicativa.

La Sra. Rosa Gordillo, periodista i padrina de la nostra ràdio, ens ha fet per als alumnes del Cicle Mitjà i Superior unes xerrades que segur que ens ajuden molt.

Va parlar d’allò que és necessari per a fer un bon programa de ràdio i de la importància de comunicar bé. Ens va posar exemples de notícies que a primera vista eren correctes: ben expressades, amb sentit, entenedores… però que, si les analitzaves, no comunicaven res.

Els alumnes van poder fer preguntes i van quedar molt engrescats… Aviat obrirem micròfons i podreu sentir els programes que cada curs emetrà.

Un goig poder comptar amb professionals a l’escola. Gràcies, Sra. Gordillo! Un plaer escoltar-la i aprendre de tot el que sap.