JJOO de Primària i Secundària

La setmana passada va tenir lloc a les instal·lacions esportives de  l’Hospitalet Nord, juntament amb l’Escola Pere Vergés de Badalona, els Jocs olímpics de Primària i la setmana anterior els de Secundària.

image_print

La setmana passada els alumnes de secundària de la nostra escola, juntament amb els companys de Badalona i els alumnes de l’IES Joanot Martorell, van realitzar els Jocs Olímpics anuals a les instal·lacions de l’Hospitalet Nord.

Aquesta setmana, concretament dimarts, va ser el torn dels alumnes de Primària, tant d’Esplugues com de Badalona. Salts, velocitat i resistència van ser les proves disputades.

En aquestes jornades els nens i nenes, nois i noies, gaudeixen fent esport i competint, per tant, com en tots els jocs olímpics. Els guanyadors ocupen el lloc merescut en el podi i reben la medalla guanyada.

I, com no, volem agrair al Nil i a la Marta de la classe Mireia i al Pol de la classe Espriu la seva col·laboració en l’enregistrament i edició de les seqüències.