Competició de Patinatge

El passat dimecres 21 de març va tenir lloc la primera competició de patinatge sobre rodes on hi van participar totes les patinadores de Garbí Obert.

image_print

El passat dimecres 21 de març va tenir lloc la primera competició de patinatge on van participar totes les patinadores des d’Infantil 5 fins al Cicle Superior d’Educació Primària.

Portaven ja molts mesos preparant les seves coreografies per tal de fer-ho d’allò més bé. La competició es va dividir en 5 nivells on cada patinadora realitzava el seu ball i, posteriorment, la jutge qualificava la coreografia amb una puntuació respecte a la dificultat i amb una altra valorant l’estil.

Va ser una jornada fantàstica en la qual totes les patinadores van gaudir molt d’aquest esport que tant els agrada i també els seus pares i mares van poder veure l’evolució de les seves filles.

Les seves entrenadores, la Meri i la Clara estaven molt satisfetes i contentes amb totes les participants, ja que s’havien esforçat i treballat molt per tal de realitzar un molt bon espectacle.

Descarrega’t totes les fotografies aquí