La llegenda de Sant Jordi

Representació de la Llegenda de Sant Jordi a càrrec dels actors de la classe Mireia i de la interpretació musical de les classes: Les Hores, Mar i Cel, Nautilus, Calypso i Nausica.

image_print

Poesia Viva, a partir dels poemes creats pels alumnes de Mar i Cel, els poemes han cobrat vida, han envaït els cossos i s’han apoderat de les ànimes per crear uns moments màgics

La història de Sant Jordi ja la coneixeu… Els habitants del poble de Montblanc, han d’alimentar ca-da dia un drac ferotge perquè els deixi tranquils. Quan els camps queden buits de ramats han de començar a sortejar les persones que serviran d’aliment per al drac. Però la mala sort persegueix a les Reines quan li toca el torn a la seva filla. La princesa haurà de convertir-se en menjar pel drac ferotge. És tant estimada pel seu poble que tothom estarà trist i desesperat. Ella plena de valor s’endinsarà al bosc a esperar la seva sort. Aleshores apareixerà un valent Cavaller anomenat Sant Jordi. A partir d’ara… què passarà? Els cavallers van sempre sols? Tots els dracs són ferotges? Les princeses figaflors? No sempre tot és el que sembla..
Aquest any, envoltats de llibres i de les roses, la història de sempre potser us sorprendrà…

Actors i ballarins: Alumnes de la classe Mireia
Interpretació musical: Alumnes de les classes Les Hores, Mar i Cel, Nautilus, Calypso i Nausica.

Direcció coreogràfica i escènica: Natàlia Prior, Xènia Gumà i Clara Puerto
Direcció musical: Antoni Gálvez
Disseny d’atrezzo i programa de mà: Anna Figuera, Marta Tovar i Joan Saló

Música: Francesc Vila
Lletra: Dolors Botines
Adaptació: Enri Farràs