Competició de Natació

El passat diumenge 6 de maig va tenir lloc al Club Natació Atlètic-Barceloneta una competició de natació en la qual van participa alumnes de Garbí Obert.

image_print

En la que va ser l’última competició en aigües tancades del curs, Garbí Obert en va tenir la millor representació possible amb tots els alumnes que hi van participar.

A primera hora del matí, els primers a participar ja estaven preparats per a la jornada que els esperava juntament amb els seus entrenadors, la senyora Míriam Cañas i el senyor Ivan Fernández.

La competició va ser tot un èxit i fins hi tot van haver dos guardonats. Per una banda en Max Jorge, alumne de 4t d’Educació Primària de la classe Del Xiprer que va aconseguir la segona posició en la categoria de 25 metres crol i per altra banda l’Héctor Sánchez de 6è d’EP de la classe Calypso que va aconseguir la tercera posició en la categoria de 25 metres crol.

Des de Garbí Obert volem felicitar als guardonats i també a tots els participants pel seu treball i esforç diari en aquest esport que tant els agrada.