Escuts solidaris contra el càncer infantil

El 24 de maig, ImaGine va dur a terme la campanya promoguda per la Policia Local contra el càncer infantil.

image_print

Dimarts passat dia 24 de maig ImaGine i els seus voluntaris vam dur a terme una nova acció solidària a l’escola unint-nos a la campanya promoguda per la Policia Local per seguir lluitant contra el càncer infantil. L’acció va consistir en la venda d’uns ESCUTS SOLIDARIS brodats, d’aparença similar als oficials de la Policia Local. La recaptació anirà íntegrament destinada a a l’Hospital Sant Joan de Déu d’Esplugues per seguir contribuint a finançar la construcció del Pediàtric Càncer Center dins la campanya #pelsvalents.
La campanya va ser tot un èxit, ja que vam exhaurir tots els escuts en un sol dia!

Campanya de promoció

Us comuniquem que demà, 24 de maig, ImaGine durà a terme una nova acció solidària. Aquesta vegada ens unirem a la campanya promoguda per la Policia Local per seguir lluitant contra el càncer infantil. D’aquesta manera aquest dijous 24 de maig (de 8:00 a 8:30 i de 16:30 a 17:00 h) vendrem a l’entrada de l’escola, uns ESCUTS SOLIDARIS brodats, d’aparença similar als oficials de la Policia Local. Aquests porten una cola termo adhesiva al dors que permet fixar-lo a qualsevol peça de roba simplement passant-li la planxa.

El preu de cada escut solidari serà de 4 euros. La recaptació anirà íntegrament destinada a l’Hospital Sant Joan de Déu d’Esplugues per seguir contribuint a finançar la construcció del Pediàtric Càncer Center dins la campanya #pelsvalents.

Agrairem que qui hi estigui interessat porti els diners justos per facilitar el canvi.

Gràcies pel vostre suport i col.laboració!