Erasmus Your Choice, Your Life

El dia 3 de juny, la Paula, la Marina, el Pau i la Paola participen en l’Erasmus.

image_print
El diumenge 3 de juny, la Paula, la Marina, el Pau i la Paola han iniciat el darrer desplaçament a Polònia  juntament amb els companys de Badalona, l’Erasmus Your Choice, Your Life sobre inclusió i fracàs escolar.
L’objectiu d’aquest programa és reflexionar  sobre les causes del fracàs escolar i prendre consciència de la  importància que té accedir a l’escola, així com conèixer entitats que  afavoreixen l’escolarització i acompanyament dels nens i nenes  i  de les seves famílies.
Mitjançant aquest intercanvi els alumnes han visitat el Casal dels Infants al Raval de Barcelona , entitat  que aborda aquesta realitat des dels diferents programes que tenen a l’organització . Aquesta trobada va ser motiu de reflexió, on tant els alumnes com els responsables i voluntaris que treballen al casal vam arribar a la conclusió que anar a l’escola és un privilegi que no és a l’abast de tothom.
Els desitgem molt bon viatge.