Jocs elèctrics fets a mà!

Sabeu que els alumnes de 6è de Primària han construït jocs pels més petits?

image_print

Els alumnes de 6è de Primària han dedicat el treball global de la UT3 a construir un joc elèctric pels nens d’ EI4, EI5 i 1r de Primària.

En un principi anaven una mica perduts perquè no sabien com funcionava l’electricitat, tot i que alguns d’ells si que en sabien una mica més. Però amb el pas del temps i fent una bona recerca d’informació, van anar aprenent sobre el tema.

La primera tasca va ser fer un document recollint informació sobre els conceptes : electricitat, cos conductor, cos aïllant i quatre centrals elèctriques.

Després, per grups, van començar a dissenyar el joc i al cap d’una dies varen portar el material per construir-lo. Mentre feien això havien d’elaborar un glossari amb el vocabulari específic relacionat amb el tema, i també, fer un vídeo instructiu sobre el seu circuit elèctric. Un cop varen acabar aquestes tasques ja van començar a construir el circuit elèctric per fer la joguina.

Finalment, aquesta setmana, han fet la presentació i donació dels jocs a les classes d’EI4, EI5 i 1r de Primària i amb això donen per finalitzat el projecte de la UT3.