Els Jocs Olímpics a Garbí Pere Vergés

Els alumnes de les Escoles Garbí Pere Vergés participen en els primers JJOO celebrats a les Escoles d’Esplugues i Badalona.

image_print

Les nostres escoles van participar conjuntament en els Jocs Olímpics de l’Escola, una activitat esportiva organitzada des de l’equip d’educació física com a producte del projecte “Ens preparem pels JJOO”. Es tracta d’una unitat temporal treballada des de tots els cursos de la primària i totalment unificada entre escoles, en la qual tots els alumnes han pogut conèixer, practicar i perfeccionar les diferents proves que tradicionalment duem a terme: la velocitat (m/llisos), la resistència (400m, 600m, 800m) i el salt de llargada.

Sabem que aquestes jornades esportives són importants perquè no només aconseguim fer créixer la motivació i l’interès per la practica d’exercici físic, sinó que també creem una trobada entre els centres que permet que els alumnes es coneguin, juguin i competeixin plegats, doncs no hi ha una Escola (Esplugues o Badalona) guanyadora, sinó una classificació conjunta per colors. En aquest cas el color guanyador (sumant els resultats des de 1r fins a 6è) va ser el Blanc.

Us afegim unes imatges i un vídeo perquè pugueu tenir un record de la jornada.

No deixem mai de creure en l’esport!