Parc de Can Vidalet

El dimarts 26 d’octubre, les tres classes de 4rt d’ Educació Primària, vam anar d’excursió al Parc de Can Vidalet.

image_print
Vam fer la sortida amb l’objectiu d’observar i descobrir un dels ecosistemes més propers a la nostra Escola.

Primer ens vam repartir per Colors. Cada grup portava una bosseta on havíem de posar fulles, branques i fruits que trobéssim al terra d’aquell gran bosc. Era divertit buscar i descobrir que el bosc amaga moltes coses! Vam trobar bolets, insectes, alguns fongs curiosos i, sobretot, moltes fulles i fruits que ja havien caigut. A continuació, vam fer una petita pausa per esmorzar i tenir una estona de joc. Tot seguit, amb totes les fulles i fruits que vam trobar vam crear el nostre herbari per Colors, concretant com eren les tiges de les fulles, les arrels o bé si eren arbres de fulla caduca o perenne, entre altres detalls més tècnics.

Ens va agradar molt poder vivenciar tot allò que hem après durant aquestes setmanes a les estones de Projecte Integrat.

Classe Del Xiprer, Llimoner i Tarongers
4t dEP