Comencen els mainaders

Mainader és sinònim de tendresa, tradició, responsabilitat i formació. A l’Escola, aquest és un càrrec.

image_print

La tasca que ha de fer un mainader o mainadera implica una sèrie de valors que formen part del procés de formació dels alumnes de Primària. El càrrec exposa als nens i nenes de Primària a unes emocions i il·lusions molt desitjades per a ells, que alhora rebran: afecte, aprenentatge, reconeixement…Mentre fan de mainaderes o mainaders seran un model pels companys més petits que s’emmirallen en ells, tot considerant-los referents importants.Divendres passat els alumnes de la classe Mar i Cel de cinquè, van acabar la seva actuació a les classes d’EI, mentre que dilluns van començar els nens i nenes de Mireia.Ens fa molta il·lusió poder reprendre aquest càrrec, si més no com els fa a tots ells i elles, grans i petits… com poden veure a les imatges.