Patronat

image_print

La Fundació Escoles Garbí està governada, administrada i representada per un Patronat integrat per, antics alumnes, pares d’alumnes, personalitats del món educatiu i cultural, així com professionals de diferents àrees relacionades amb les activitats dels centres docents.

El Patronat nomena una Comissió Delegada, formada pel President, Vicepresident, Secretari i quatre Vocals, per al seguiment de l’administració ordinària i l’execució dels seus acords.

Així mateix el Patronat s’organitza en 3 comissions: Pedagògica, Persones i Econòmica i Comunicació i Relacions Institucionals.

La representació i la gestió ordinària, tant en el camp acadèmic com econòmic és a càrrec de la Direcció General de la Fundació.

Lluis Ferrer

Lluís Ferrer – President

Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona (UB) i titulat com a corredor d’assegurances. En l’actualitat és president i conseller delegat de Ferrer & Ojeda Correduria d’Assegurances, S.L., i president del Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Barcelona. Alumne de la primera promoció d’Esplugues (Pioners) i pare de dos antics alumnes. Membre del Patronat de la Fundació Escoles Garbí des de la seva creació i integrant de la Comissió Pedagògica i de la Comissió de Persones i Econòmica.

pt_galtes

Mar Galtés – Vicepresidenta

Llicenciada en Ciències de la Informació per la UAB. Periodista, redactora de la secció Economia de La Vanguardia durant 27 anys. Actualment és Directora de desenvolupament corporatiu a Barcelona Tech City. Ha estat Senior Advisor a la consultora LLYC i ambé ha escrit tres llibres, sobre conciliació i professió (El Timo de la Superwoman, Planeta, 2010) i sobre casos d’emprenedoria (Aventuras de Emprendedores, Libros de Cabecera, 2011) i sobre el desenvolupament de l’empreneduria tecnològica a Barcelona (Barcelona startup, Libros de Cabecera, 2020). Alumna de l’Escola d’Esplugues (promoció Imagine). Mare d’alumnes de l’Escola i membre del Patronat de la Fundació Escoles Garbí des de l’any 2011, formant part de la Comissió de Comunicació i Relacions Institucionals.
Carné

Albert Carné – Vocal

Llicenciat en Econòmiques per la UB i amb estudis a Esade. Actualment és Director corporatiu global de RSC del Banc Sabadell. Ha estat director general de Política i Promoció Econòmica de la Generalitat de Catalunya, coordinador del gabinet del conseller d’Economia i Coneixement i director de Relacions Institucionals del Banc de Sabadell. Membre del patronat de la Barcelona Graduate School of Economics i de la Fundació Barcelona, i vicepresident de la Fundació Creafutur. Pare d’una alumna de l’Escola i membre de la Comissió Pedagògica.

Oliveras

Joan Oliveras – Vocal

Joier de professió. En l’actualitat és president de Bagués-Masriera Joiers, president del Museu Nacional d’Art de Catalunya-MNAC, membre de la Reial Acadèmica de Belles Arts de Sant Jordi. Ha estat vicepresident de la Fundació Museu Picasso i president d’Amics de la Rambla. Alumne de l’Escola d’Esplugues (promoció Boira) i pare de dos antics alumnes. Membre del Patronat de la Fundació Escoles Garbí des de l’any 2010 i responsable de la Comissió de Comunicació i Relacions Institucionals

zabala_ok_ok

Antoni Zabala – Vocal

És llicenciat en Filosofia i Ciències de l’Educació i va fer els cursos del programa de doctorat en Psicologia de l’Educació. És president i director pedagògic de l’Institut de Recursos i Investigació per a la Formació (IRIF), GRAÓ. És cofundador i membre del consell de redacció de la revista Guix. Elements d’Acció Educativa i director de la revista AULA de Innovación educativa. És expert en les competències bàsiques i ha assessorat la conselleria d’Educació de la Generalitat de Catalunya, el Ministeri d’Educació i altres administracions de l’Estat Espanyol en l’elaboració dels dissenys curriculars i en els plans de formació del professorat. També ha estat assessor de diverses institucions educatives d’Amèrica (Argentina, Uruguai, El Salvador, Perú, Brasil i Mèxic). Pare de 3 alumnes de Badalona. És autor d’articles i llibres sobre didàctica general i específica. És responsable de la Comissió Pedagògica.

CARULLA_ok

Marta Carulla – Vocal

Mestra de l’Escola Garbí Pere Vergés de Badalona des del curs 1971/72. Un any abans comença a l’Escola d’Esplugues com aprenent de mestra mentre cursava els estudis de Magisteri a l’Escola Normal de Barcelona. Ha estat mestra tutora a tots els nivells d’Educació Infantil i d’Educació Primària. Als anys 80, junt amb altres mestres de l’Escola, participa en el Projecte “Pedagogia operatòria” basat en el constructivisme seguint les teories de Piaget. Ha participat en diversos cursos de formació de mestres de Rosa Sensat, Blanquerna i Enciclopèdia Catalana entre d’altres. També ha col·laborat amb l’Escola Blanquerna com a mestra d’alumnes de pràctiques, a les seves aules s’han format diverses generacions de mestres. El curs 2004/2005 entra a formar part de l’Equip Directiu de l’Escola com a Coordinadora de Primària fins el curs 2011/2012. Coordina la Vida Social de l’etapa així com la vessant pedagògica del menjador. Impulsora del projecte Filosofia 3/18, ha impartit aquesta matèria a tots els cicles d’EP. En arribar la seva jubilació segueix col·laborant amb l’Escola com a membre del Patronat de la Fundació Escoles Garbí, formant part de la Comissió Pedagògica.

ameliaguilera_1_0_ok

Amèlia Guilera – Vocal

Directora del Campus Docent Sant Joan de Déu, des del l’any 2006 fins l’actualitat. Presidenta de l’ ADEIC (Associació de Directores Escoles d’Infermeria de Catalunya). Membre del Consell de la professió infermera de Catalunya. Membre del Grup d’Investigació en Infermeria, Educació i Societat (GIEES) de l’Escola Universitària d’Infermeria Sant Joan de Déu.Infermera. Màster Dirección de la formación y Desarrollo en las Organizaciones. Universidad de Barcelona. 1990. Màster Universitari “Educación y TIC”. Universitat Oberta de Catalunya. 2009. Màster Universitari “Liderazgo y Gestión de los Servicios de Enfermería”. 2010. Doctora per la Universitat de Barcelona, Facultat de Ciències de l’Educació en 2015. Membre de la Comissió de Persones i Econòmica.

PICH_ADVOCATS 003_poc pes_ok

Antoni Puig – Vocal

Economista i auditor de comptes, soci director de BNFIX. Vocal de la secció del Registre d’Economistes Auditors del Col·legi d’Economistes de Catalunya. Coordinador i professor del “Màster en Comptabilitat Superior i Auditoria” organitzat pel Col·legi d’Economistes de Catalunya i la Universitat Autònoma de Barcelona des de l’any 2012. Responsable d’“Abante Formación”, centre de formació reconegut per l’Instituto de Contabilidad y Auditoría de Cuentas. Director de formació de l’àrea de Comptabilitat i Auditoria del Col·legi d’Economistes de Catalunya (2005-2008). Professor col·laborador de la Universitat de Barcelona en el “Màster Tributari i Comptable” (2000-2010). Professor en diversos cursos i seminaris sobre comptabilitat i auditoria per a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), col·legis professionals i entitats empresarials. Ha publicat llibres i articles sobre aspectes comptables i d’auditoria. Pare dues alumnes de l’escola de Badalona i membre de la Comissió de Persones i Econòmica.

24771534979_2599801584_n

Genís Roca – Vocal

Llicenciat en Arqueologia per la UAB, té més de 20 anys d’experiència en projectes relacionats amb Internet i en com el fet digital està transformant la societat i les organitzacions. President de la Fundació puntCat i fundador de RocaSalvatella. Va ser membre de l’equip que va idear i impulsar la Universitat Oberta de Catalunya – UOC. És un professional molt inquiet socialment i convençut que el canvi que vivim és més cultural que no pas tecnològic. Membre de la Comissió Pedagògica

Belén Badia – Vocal

Llicenciada en Psicologia per l’Universitat de Barcelona, Màster de Formació Europeu a l’Universitat Politècnica de Catalunya, Executive en Direcció de Persones a ESADE i PDG a IESE.

Té una gran experiència en la gestió de persones i d’equips; formant part d’empreses com SEAT, Winterthur, Fira de Barcelona, Proinosa i Grup Areas. En les dues últimes empreses va exercir el càrrec de Directora Corporativa de Recursos Humans i en les altres, diferents càrrecs de Recursos Humans, també de Màrqueting i Comunicació. Alumna de l’Escola d’Esplugues (promoció Lavínia).

Des de 2013 fins l’actualitat, ocupa el càrrec de Directora de Persones, Comunicació i IT a Uriach. També és professora, tutora i membre del tribunal de diversos màsters de la Barcelona School of Management de la UPF. És membre de la Comissió de Persones i Econòmica.